skip to Main Content

Järjestä yksityistilaisuus Pakilan omassa olohuoneessa

Tulossa synttärit, polttarit, nimenantojuhlat, muistotilaisuus tai vaikkapa taloyhtiön kokous eikä sopivaa tilaa ole vielä löytynyt? Pakilan oma olohuone on oiva vaihtoehto 20-30 hengen yksityistilaisuuksiin. House of Sandwiches on pieni, tunnelmallinen brasserie Pakilan sydämessä. Olemme järjestäneet niin isoja kuin pieniäkin yksityistilaisuuksia jo kahdenkymmenenviiden vuoden ajan, joten voit huoletta jättää vaikka kaikki järjestelyt meille aina koristeluista menun suunnitteluun.

Emme peri tiloistamme erillistä vuokraa, vaan tilaisuus järjestetään myyntitakuulla. Tämä tarkoittaa sitä, että tilatessanne ruokaa ja juomaa tietyllä summalla, ei tilan käytöstä tule erikseen kuluja. Saatte siis oman, tunnelmallisen ravintolan käyttöönne ruokien ja juomien hinnalla!

Myyntitakuu alkaen 150€/h, riippuen tilaisuuden ajankohdasta ja luonteesta.
Kysy rohkeasti tarjousta tilaisuutteenne lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilaus@hofs.fi
Tervetuloa viihtymään HofSiin!

Mikäli etsit suurempaa juhlatilaa, suosittelemme lämpimästi Villa Vuosantaa. Tarjoilut Villa Vuosantaan saat tietenkin meidän kauttamme ja autamme mielellämme myös muissa järjestelyissä, oli kyseessä sitten kokous, virkistyspäivä, polttarit, häät tai sukujuhlat.

Back To Top