skip to Main Content

House of Sandwiches – Aito deli ovellasi

House of Sandwiches on vuonna 1996 perustettu perheyritys, jossa ahertaa kymmenkunta ammattitaitosta osaajaa. Aloitimme 22 vuotta sitten ensimmäisellä Sandwicherialla Helsingissä Yrjönkadulla esikuvanamme Manhattanin herkkuja pursuavat delit. Alkuperäiset Sandwichit koottiin asiakkaiden läsnä ollessa uunituoreesta leivästä, täytteenä herkulliset tahnat ja vastapilkotut vihannekset.

Kysynnän kasvaessa lisäsimme asiakkaidemme pyynnöstä tuotevalikoimaamme myös monia muita kokouksiin soveltuvia tuotteita. Asiakkaittemme kiireitä helpottaaksemme aloimme pian myös toimitukset pääkaupunkiseudulla perille asti.

Näistä aineksista syntyikin nykyinen toimintaperiaatteemme:

”Taste of easy luxury”. – herkullista ja tuoretta kokoustarjottavaa nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti suoraan kokouspöytään tai juhliin toimitettuna. Monipuoliselta listaltamme löydät varmasti sopivaa ja mieluisaa tarjottavaa jokaiseen tilaisuuteen.

”TASTE”

Valmistamme tuotteemme alusta lähtien itse. Tuoreus, näyttävyys ja korkealuokkaiset raaka-aineet ovat tuotantomme kulmakiviä. Haluamme aamusta lähtien tarjota tuoretta palaveritarjottavaa ja henkilökuntamme saapuukin valmistelemaan tilauksia jo klo 5 aikaan aamuyöstä.

Tuotteiden kehittelyssä olemme usein olleet edelläkävijöitä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa olemme pyrkineet löytämään ne ideat ja maut, jotka parhaiten vastaavat asiakkaidemme tarpeita.

Suositun Ceasar’s kastikkeemme kehittelimme jo 17 vuotta sitten ja tarjosimme sitä ensimmäisten joukossa Helsingissä. Matkustimme reseptin alkulähteille, jonka pohjalta kehittelimme reseptimme. Sama aito alkuperäisyys on mottonamme kaikissa mauissa, joita tarjoamme asiakkaillemme.

”EASY”

Aito deli pursuaa vaihtoehtoja ja runsauden pula saattaa vaikeuttaa valintaa. Siksi yhtä tärkeä osa tuotettamme on palvelu. Osaamisemme ja kokemuksemme avulla autamme asiakkaitamme löytämään sopivimmat tarjottavat asiakaskokouksiin ja asiakastilaisuuksiin. Maksu hoituu kätevästi laskulla tai kotisivuilla tilauksen yhteydessä.

Toimitusvarmuus ja täsmällisyys täydentävät kokonaisvaltaisen palvelumme. Pyrimme tiukasti pitämään kiinni toimitusjaoista. Toiminta-alueenamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kehä I sisäpuolella kuljetamme tuotteet perille kokouspöytääsi veloituksetta.

”LUXURY”

Ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettu näyttävä aamiainen tai lounas luo ripauksen ylellisyyttä kokouspöytään. Laatu, tuoreus ja kaunis kattaus ovat läpi vuosien kestäviä arvoja.

Tarjoamme käyttöönne kokemuksemme ja osaamisemme onnistuneiden catering tilaisuuksien ja kokouksien järjestämisessä. Olemme vuosien aikana erikoistuneet erityisesti ylellisten cocktailpalojen ja cocktailtilaisuuksien valmisteluun.

Päätät itse myös siitä, kuinka paljon haluat osallistua tilaisuuksien järjestelyihin. Tarvittaessa hoidamme kaiken alusta loppuun ja voit itse keskittyä tärkeimpään.

 

Taste of easy luxury

Back To Top