skip to Main Content

HofS Sandwicheria & Brasserie on pieni paikallinen ravintola Pakilan sydämessä. Tavoitteenamme on tarjota herkullista ruokaa alueen ihanille asiakkaille. Ravintolatoiminnan lisäksi toimitamme verkkokauppamme tuotteita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Samoja tuotteita löytyy myös Pakilan Sandwicheriasta, jossa viihdytään aamiaisella, lounaalla ja lauantaibrunssilla. Meille tärkeää ovat laadukkaat raaka-aineet ja näyttävä esillepano sekä tuotteiden tasalaatuisuus. Paikallisuus tarkoittaa nimittäin myös sitä, että meiltä odotetaan aina samaa erinomaista tasoa, joka säilyy myös kiireen keskellä.

Lisätietoa meistä löydät selailemalla sivujamme. Tsekkaa myös some, niin saat vielä kattavamman kuvan yrityksestämme. Haastattelemme heti sopivien hakemusten saapuessa, ja paikka täytetään kun perfect match syntyy, joten älä epäröi laittaa hakemusta vaikka heti jaana.hori@hofs.fi

Kokki

Onnellinen asiakas tulee takaisin ja tyytyväinen työntekijä pysyy tiimissä. Oletpa sitten työtään rakastava konkari tai kouluansa päättävä, alalle innolla suuntaava opiskelija, lue ihmeessä ilmoitus loppuun asti!

Haemme nyt sekä kokopäivästä että osa-aikaisia kokkeja täydentämään tiimiämme ja tuomaan mukaan oman panoksensa tulevaan syksyyn. Tarkoituksenamme on rakentaa vahvasti uutta ja parempaa, paikallisia asiakkaita ja työyhteisöämme kuunnellen. Tarjontamme on laaja, joten pääset varmasti oppimaan uutta. Intohimoinen asenne ja vahva motivaatio vievät meillä eteenpäin ja vaikutusmahdollisuuksiakin varmasti tulee vastaan. Työtehtävät meillä räätälöidään työntekijän omien vahvuuksien mukaan jotta jokainen pääsee loistaman omalla osa-alueellaan. Pienessä perheyrityksessä myös joustavuus toimii molempiin suuntiin ja työajat ja työtunnit voidaan räätälöidä juuri sinulle sopiviksi.

Jos luit tänne asti, olet todennäköisesti juuri se henkilö jota meidän tiimi jo odottelee, joten laitahan hakemusta tulemaan ja kerro rohkeasti millainen tyyppi olet ja mistä juuri sinä nautit työnteossa.
Haastattelut lähtevät käyntiin heti sopivien hakemusten saapuessa, ja paikka täytettään kun perfect match syntyy, joten älä epäröi laittaa hakemusta vaikka heti!

Hakemukset osoitteeseen jaana.hori@hofs.fi

Desserts

Osa-aikainen kokki

Kokin paperit taskussa, mutta kokemusta puuttuu? Nyt olisi erinomainen tilaisuus hypätä mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme. Meidän kanssa pääset taatusti oppimaan uutta ja kasvamaan urallasi. Haemme nyt HofSin tiimiin sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia kokkeja.

*Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ravintola-alaan monipuolisesti, meillä pääset kokeilemaan siipiäsi melkein kaikilla ravintola-alan eri osa-alueilla kahvilatuotteista lounasbuffettiin ja ala cartesta cateringiin.
*Perheyrityksen etuna on myös joustavuus, työajat on helppoa sopia omaan elämäntilanteeseen mukautuviksi.
*Arvostamme työntekijöissämme erityisesti reipasta ja rohkeaa otetta, hyvää fiilistä sekä tekemisen iloa, joka välittyy asiakkaillemme hyvänä palveluna ja herkullisena ruokana.

Oletko etsimämme tulevaisuuden tähti? Laita hakemusta mieluummin vaikka heti ositteeseen: jaana.hori@hofs.fi

Siikaa sienillä

Iloisia asiakaspalvelijoita Pakilan omaan olohuoneeseen!

HofS on Pakilan oma olohuone. Meiltä saa niin aamiaista, lounasta kuin brunssiakin. Etsimme nyt täydennystä meidän salin tiimiin. Haussa on sekä koko-aikaisia että osa-aikaisia tekijöitä. Arvostamme työntekijöissämme erityisesti reipasta ja rohkeaa otetta, hyvää fiilistä sekä tekemisen iloa, joka välittyy asiakkaillemme hyvänä palveluna.

Vuorot vaihtelevat painottuen kuitenkin aamuun ja päivään ja teemme myös paljon catering-keikkaa, joten tylsistymään ei pääse. Perheyrityksen etuna on myös joustavuus, työajat on helppoa sopia omaan elämäntilanteeseen mukautuviksi.

Voit olla opintojasi päättävä, välivuotta pitävä tai muuten vaan vailla hommia, plussaa on tietysti jos asut jossain lähialueella. Kaikki kokemus katsotaan eduksi, mutta älä pelästy vaikkei kokemusta löytyisikään, me kyllä opetetaan ja ohjataan. Hygieniapassi ja anniskelupassi ovat myös plussaa, mutta tarvittaessa jeesataan ja neuvotaan niidenkin kanssa. Tärkeintä on motivaatio ja hyvä asenne. Tässä tehtävässä on mahdollista päästä etenemään myös vuoropäälliköksi mikäli motivaatiota ja kiinnostusta riittää.

Laitahan meille hakemusta osoitteeseen saara.kahonen@hofs.fi niin sovitaan tapaaminen!

 

Cocktail, small bites
Back To Top