skip to Main Content

HofS Sandwicheria & Brasserie on pieni paikallinen ravintola Pakilan sydämessä. Tavoitteenamme on tarjota herkullista ruokaa alueen ihanille asiakkaille. Ravintolatoiminnan lisäksi toimitamme verkkokauppamme tuotteita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Samoja tuotteita löytyy myös Pakilan Sandwicheriasta, jossa viihdytään aamiaisella, lounaalla ja lauantaibrunssilla. Meille tärkeää ovat laadukkaat raaka-aineet ja näyttävä esillepano sekä tuotteiden tasalaatuisuus. Paikallisuus tarkoittaa nimittäin myös sitä, että meiltä odotetaan aina samaa erinomaista tasoa, joka säilyy myös kiireen keskellä.

Lisätietoa meistä löydät selailemalla sivujamme. Tsekkaa myös some, niin saat vielä kattavamman kuvan yrityksestämme. Haastattelemme heti sopivien hakemusten saapuessa, ja paikka täytetään kun perfect match syntyy, joten älä epäröi laittaa hakemusta vaikka heti jaana.hori@hofs.fi

Lounaskokki

HAUSSA AMMATTITAITOINEN LOUNASKOKKI
Mikäli päivätyö laadukkaiden lounaiden parissa kiinnostaa, lue ihmeessä ilmoitus loppuun!

House of Sandwiches on pieni paikallinen brasserie Pakilan sydämessä. Meille tärkeää ovat laadukkaat raaka-aineet ja näyttävä esillepano sekä tuotteiden tasalaatuisuus. Lounaillamme käy päivittäin noin sata asiakasta ja teemme kaiken alusta asti itse, joten vaativuustaso keittiössämme on korkea.

Haemme nyt lounaskokkia täydentämään tiimiämme ja tuomaan mukaan oman panoksensa tulevaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta mahdollista ja pyrimme siihen, että lounaskokemuskin voi olla tasokas.

Hakijalta toivomme:
-klassisen keittiön perustaidot
-raaka-aineiden käsittelytaidot alusta loppuun
-makupaletti hallussa
-esillepanon ymmärtäminen
-motivaatio ja ylpeys omasta työstä
-nopeat kädet ja jalat

Tarjoamme:
-kokoaikainen päivätyö
-kilpailukykyinen palkka taitojen mukaan
-ammattitaitoinen tiimi tukena
-vakituinen ja mukava asiakaskunta
-mahdollisuus päästä vaikuttamaan – ideoimme yhdessä ruokalistat
-kannustava ja positiivinen työilmapiiri

Kuulostaako hyvältä? Laitahan hakemusta tulemaan ja kerro rohkeasti
millainen tyyppi olet ja mistä juuri sinä nautit työnteossa. Haastattelut lähtevät käyntiin heti sopivien hakemusten saapuessa, ja paikka täytetään kun perfect match syntyy.
Hakemukset: jaana.hori@hofs.fi

HofS lounas

CATERING KOKKI

House of Sandwiches – HofS on vuonna 1996 perustettu perheyritys, joka toimittaa päivittäin kokoustuotteita sekä catering-tilaisuuksia pääkaupunkiseudun yrityksiin ja koteihin.
Toimintamme jälleen kasvaessa ja syksyn edetessä kaipaamme vahvistusta keittiöömme. Haussa on laatutietoinen ja ammattitaitoinen osaaja HofSin catering-tiimiin ja tarjolla on kokoaikaista ja erittäin monipuolista päivätyötä Pakilan keittiössä.

 

Hakijalta toivomme:
-klassisen keittiön perustaidot
-raaka-aineiden käsittely alusta loppuun
-makupaletti hallussa
-esillepanon ymmärtäminen
-motivaatio ja ylpeys omasta työstä
-nopeat kädet ja jalat

Tarjoamme:
-vakituinen päivätyö
-luotettava työnantaja&kilpailukykyinen palkka
-työaika pääsääntöisesti välillä 6-15
-monipuolinen työnkuva laadukkaiden tuotteiden parissa
-ammattitaitoinen tiimi tukena
-mahdollisuus päästä vaikuttamaan

Arvostamme hyvää tiimityöskentelyä ja positiivista otetta sekä rohkeaa ja motivoitunutta asennetta töiden tekemiseen. Hygieniapassi vaaditaan, oma auto helpottaa töihin kulkemista.
Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten tartuhan toimeen jo tänään ja laita hakemus osoitteeseen jaana.hori@hofs.fi tai tuu käymään osoitteessa Pakilantie 56.

Iloisia asiakaspalvelijoita Pakilan omaan olohuoneeseen!

HofS on Pakilan oma olohuone. Meiltä saa niin aamiaista, lounasta kuin brunssiakin. Etsimme nyt täydennystä meidän salin tiimiin. Haussa on sekä koko-aikaisia että osa-aikaisia tekijöitä. Arvostamme työntekijöissämme erityisesti reipasta ja rohkeaa otetta, hyvää fiilistä sekä tekemisen iloa, joka välittyy asiakkaillemme hyvänä palveluna.

Vuorot vaihtelevat painottuen kuitenkin aamuun ja päivään ja teemme myös paljon catering-keikkaa, joten tylsistymään ei pääse. Perheyrityksen etuna on myös joustavuus, työajat on helppoa sopia omaan elämäntilanteeseen mukautuviksi.

Voit olla opintojasi päättävä, välivuotta pitävä tai muuten vaan vailla hommia, plussaa on tietysti jos asut jossain lähialueella. Kaikki kokemus katsotaan eduksi, mutta älä pelästy vaikkei kokemusta löytyisikään, me kyllä opetetaan ja ohjataan. Hygieniapassi ja anniskelupassi ovat myös plussaa, mutta tarvittaessa jeesataan ja neuvotaan niidenkin kanssa. Tärkeintä on motivaatio ja hyvä asenne. Tässä tehtävässä on mahdollista päästä etenemään myös vuoropäälliköksi mikäli motivaatiota ja kiinnostusta riittää.

Laitahan meille hakemusta osoitteeseen saara.kahonen@hofs.fi niin sovitaan tapaaminen!

 

Back To Top