skip to Main Content

HofS Sandwicheria & Brasserie on pieni paikallinen ravintola Pakilan sydämessä. Tavoitteenamme on tarjota herkullista ruokaa alueen ihanille asiakkaille. Ravintolatoiminnan lisäksi teemme paljon catering- ja tilaustarjoiluja niin yksityisille kuin yrityksillekin. Meille tärkeää ovat laadukkaat raaka-aineet ja näyttävä esillepano sekä tuotteiden tasalaatuisuus. Paikallisuus tarkoittaa nimittäin myös sitä, että meiltä odotetaan aina samaa erinomaista tasoa, joka säilyy myös kiireen keskellä.

Lisätietoa meistä löydät selailemalla sivujamme. Tsekkaa myös some, niin saat vielä kattavamman kuvan yrityksestämme.
Haastattelut lähtevät käyntiin heti sopivien hakemusten saapuessa, ja paikka täytettään kun perfect match syntyy, joten älä epäröi laittaa hakemusta vaikka heti jaana.hori@hofs.fi

Kondiittori

Parhaatkin perhejuhlat päättyvät kakkuun ja upeinkin illallinen kruunataan suussa sulavalla jälkkärillä.
Etsimme nyt tiimiimme ammattitaitoista kondiittoria jonka loihtimat herkut valloittavat asiakkaan sydämen jo ensisilmäyksestä lähtien.

Olet etsimämme henkilö jos suhtaudut intohimoisesti ammattiisi ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta.
Sinulta luonnistuvat niin makeat kuin pikkusuolaisetkin. Motivaatio ja sopeutuminen muuttuviin tilanteisiin, jatkuva uuden opetteleminen, nopeat kädet ja jalat sekä kyky kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ovat asioita joita arvostamme suuresti.

Desserts

AC kokki

Onnellinen asiakas tulee takaisin ja tyytyväinen työntekijä pysyy tiimissä. Etsimme nyt á la carte kokkia täydentämään tiimiämme omalla persoonallaan. Nyt olisi mainio tilaisuus hypätä mukaan syksyn tuleviin hulinoihin ja päästä kehittämään Pakilan oman olohuoneen toimintaa. Tarkoituksena on luoda yhdessä toimiva ja osaava huipputiimi jonka fiilis ja ammattitaito näkyy asiakkaan lautasella.

Menultamme löytyy niin klassikkotuotteita kuin sesongin herkkuja, joten pääset sekä opettelemaan uutta että tuomaan mukaan omia näkemyksiäsi.
Olet etsimämme henkilö jos suhtaudut intohimoisesti ammattiisi ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta. Motivaatio ja sopeutuminen muuttuviin tilanteisiin, jatkuva uuden opetteleminen, nopeat kädet ja jalat sekä kyky kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ovat asioita joita arvostamme suuresti.

Siikaa sienillä

Catering kokki

Kokin paperit taskussa, mutta kokemusta puuttuu? Tarjoamme sinulle mahtavan tilaisuuden päästä oppimaan meidän ammattitaitoisen tiimin opastuksella!
Haemme nyt catering kokkia täydentämään tiimiämme ja tuomaan mukaan oman panoksensa tulevaan syksyyn. Tarkoituksenamme on rakentaa vahvasti uutta ja parempaa, paikallisia asiakkaita ja työyhteisöämme kuunnellen. Tarjontamme on laaja, joten pääset varmasti oppimaan uutta ja valmistamaan monipuolisia tuotteita delin herkkuleivistä cateringin näyttäviin salaatteihin.

Olet etsimämme henkilö jos suhtaudut ylpeydellä työhösi ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta. Motivaatio ja sopeutuminen muuttuviin tilanteisiin, jatkuva uuden opetteleminen, nopeat kädet ja jalat sekä kyky kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ovat asioita joita arvostamme suuresti.

Cocktail, small bites
Back To Top