PIKKUJOULU
CHEF’S MENU #1
40,00
Kuohkea Myskikurpitsakeitto (L,G)
Myskikurpitsaa, ruohosipuliöljyä, omenachipsejä,
paahdettua kurpitsaa ja kurpitsansiemeniä
*****
Nieriää & Bouillabaisse risottoa (L,G)
Paistettua nieriää, Bouillabaisse risottoa,
ruohosipuliöljyä, äyriäisiä, vesikrassia
*****
Omenakaneli Pannacotta (L,G)
Pannacottaa, omenakaneli kompotti, rommirusina, omenachipsejä
VIINIPAKETTI
23,00
Mont Paral Vintage Brut, Cava
Weingut Frank Sant Thias Grüner Veltiner
Limoncello
PIKKUJOULU
CHEF’S MENU #2
45,00
Maksapâté & Cumberlandin kastike (L)
Ranskalaisittain maksapâtéta, cumberlandin kastiketta
cournichonia, talon näkkileipää
*****
Poroa & Portviiniä (L)
Poron ulkofilettä suoraan Lapin tuottajilta,
portviinikastiketta, yorkshire-vanukas, juureschipsejä
*****
Baileys pipari tiramisu (L)
Mascaponea, baileys piparkakkua,
kaakaota, talon tryffeliä
VIINIPAKETTI
23,00
Pinot Noir d’Autrefois
Portada Winemaker’s Selection Red
Portviini