skip to Main Content

HofSin UUDEN VUODEN AATON & VÄLIPÄIVIEN BRASSERIE MENU 2019

PE-LA 27-28.12 & TI 31.12
klo 16-22

Tiikerirapurisotto (L,G) alku 10,50 / pää 15,00

Kermainen risotto jättikatkaravuista,
parmesania, ruohosipuliöljyä

*****

Vegepasta (L) 13,50

Spagettia valkoviini-tomaattikastikkeessa kirsikkatomaattia,
kaprista, basilikaa, valkosipulia, chiliä, oliiviöljyä

Siikaa Bouillabaisse (L,G) 21,50

Paistettua siikaa, bouillabaisse kastiketta,
paahdettua maa-artisokkaa, äyriäisiä

Poroa & Portviiniä (L,G) 24,50

Poron ulkofilettä suoraan Lapin tuottajilta,
portviinikastiketta, juurespyree, juureschipsejä

*****

Limoncello tiramisu 8,50

Limoncellolla maustettua mascarponea ja
savoiardi-keksiä, minttua

Juustolautanen 8,00

Saint Agur -sinihomejuustoa, Västerbotten kermajuustoa,
viikunahilloa, digestive-keksiä

Sitovat pöytävaraukset: www.hofs.fi • puh: 0103467605 • tilaus@hofs.fi

Muffinssi
Maksaa Ja Haudutettua Sipulia
Lounas - Keittolounas
X
Back To Top